Username
Password
 
Lupa Password?
=| |=

 

 

 

 

 

Khairil Azhar Aznan [Selangor]
Mohd Norfairuz Firdausy Bin Osman [Sabah]
muhammad nazzif bin darus [Sarawak]
Aizat Abdullah [Selangor]
ROSMAH ABDULLAH [Sarawak]
ROSMAH ABDULLAH [Sarawak]
ROSMAH ABDULLAH [Sarawak]
Fadila Binti Redzuan [Sarawak]
Norhayati Haji Baki [Sarawak]
Awang Roslan Bin Awang Husain [Sarawak]
AHMAD AZNAN BIN YUSOP [Sarawak]
Mohd Faizal Afandi Bin Mohammad Fadzil [Penang]
Hashim Mohd Said [Johor]
Muhammad Shahrill Bin Ramlay [Negeri Sembilan]
tan poh tai [Sabah]
Alhafizah A.Ramos [Sabah]
Alex T. Ramos [Sabah]
alex ariffin ramos [Sabah]
alex t.ramos [Sabah]
Raja Mohd Ramli Bin Raja Othman [Johor]
cp-khairilazhar [Selangor]
V1fairuz8801 [Sabah]
mdnazzif8504 [Sarawak]
cp-aizatV1 [Selangor]
rosmah29 [Sarawak]
rosmah28 [Sarawak]
rosmah27 [Sarawak]
Diela [Sarawak]
Ati [Sarawak]
Arewang0877 [Sarawak]
aznan0102 [Sarawak]
cp-afandi01 [Penang]
cp-Hasidah [Johor]
cp-Shahrill02 [Negeri Sembilan]
pohtai0201 [Sabah]
v1alhafizah [Sabah]
v1alexramos13 [Sabah]
v1alexramos11 [Sabah]
v1alexramos10 [Sabah]
AmiJB03 [Johor]
 

 
 
New Page 1
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Video Testimoni
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En. Shamsuddin Rais — muar Johor
BMW X5 3.0


Biasa isi penuh minyak dari Muar ke Johor Baharu pergi balik lampu minyak riserve akan menyala.

Selepas guna V1 Fuel Booster untuk perjalanan yang sama minyak masih ada separuh tangki lagi...

Haji Shamsudin - Muar Johor
Harrier 2.8


Sebelum saya menggunakan V1 fuel booster, SUV saya menggunakan minyak 0.25sen/km. 1st time guna V1 fuel booster SUV saya hanya menggunakan 0.18sen sahaja per km. Lebih hebat power bertambah, enjin senyap dan boleh dapat income setiap minggu.
 
Ustad Saharuddin - Majidee Johor Bahru - Merch 230E

Kereta Merch lama saya dah berusia 20 tahun bertambah power, enjin tak bising & jimat minyak lebih 40% selepas gunakan V1 fuel booster, dan yang lebih hebat saya boleh dapat income dalam 1 bulan RM11,600.00 lumayan sangat. Saya kini berniaga V1 sepenoh masa.
 

En. Syed - Damansara KL
BMW 318i


Kereta BMW ini saya baru beli, setelah isi V1 fuel booster guna minyak RON95 kereta jadi power macam F1 & balik JB drp KL, biasa RM70, now RM40 saja. Saya jual V1 kepada syarikat pengangkutan & income lumayan setiap bulan RM 5 angka bro!
 
E. Zaidey - Pengkalan Chepa Kelantan
Merch E200


Merch saya ni body besar cc rendah, so under power, nak bagi power biasa isi RON97, tapi lepas guna V1 fuel booster isi RON95 power lebih hebat & minyak lebih jimat drp sebelum ini & dapat duit minyak pulak setiap minggu.

 

En. Asid - Muar Johor
Merch E240


Merch saya sebelum ini dah guna penjimat minyak lain dapat jimat 20%. Tapi bila guna V1 fuel booster dapat
jimat lebih 50% & tak perlu isi RON97 enjin power, minyak jimat & income power. Sekarang saya fulltime biz V1.
 
En. Sudin - Plentong Johor Bahru
Taxi Proton


Taxi saya guna NGV, takda power & bila nak guna minyak bermasallah, 1st time gunakan V1 fuel booster bunyi enjin meletop2 & asap hitam keluar banyak, beberapa minit lepas tu terus power macam enjin baru. Dalam 2 hari dah dapat income RM300. V1 hebat!
 

En. Sahrul - Triang
Lori


Saya bawa lori batu, hari-hari tokey beri duit minyak RM100, tapi lepas saya gunakan V1 fuel booster saya hanya guna duit minyak RM70 saja. Setiap hari saya dapat la duit belanja RM30 drp lebihan duit minyak yang tokey beri setiap hari. Cerita pada gang driver yang lain, dapat income tiap minggu, untung sangat untung la..
 
En. Yasin -Setiu, TERENGGANU.
(MPV TOYOTA AVANZA)

Biasanya perjalanan pergi balik dari Setiu ke Kota Bharu guna minyak RM30, tapi selepas guna V1FUELBOOSTER hanya guna minyak RM15 sahaja. Laa ni citer kat kawan kawan tentang jimat dan untung buat biz.
 

En. Zainol -Jerantut, PAHANG.
(SUZUKI 800. Tahun 1980)

Kereta ni dah lama tersadai tak boleh start sebab nak ganti plug dah tak da jual lagi.
Saya cuba tuang V1 fuel booster dalam tangki minyak dan biarkan 8 minit, macam tak percaya enjin boleh dihidupkan. Kos repair termurah la, dan lepas ni nak beritau pelanggan bengkel saya sebab boleh kongsi tambah duit.
 
En. Zaki -Setiu, TERENGGANU.      
(BAS SEKOLAH)

Kali pertama saya guna V1 fuel booster isi diesel bas RM70.00 dari Kg. Saujana Setiu untuk ke Tanah Merah Kelantan.
Biasanya minyak banyak tu hanya sampai untuk pergi saja, tapi kali ni saya boleh pergi dan balik. Jimat sangat!!.
 

 

 

 

 

 VGlobalBiz.net mengamalkan polisi ANTI-SPAM
*NOTA: Semua angka pendapatan di web ini adalah contoh pengiraan sahaja. Tiada jaminan pendapatan tetap. Pendapatan anda (upah promosi) bergantung kepada usaha anda sendiri mempromosikan produk melalui VGlobalBiz.net secara online melalui web peribadi anda.


www.VGlobalBiz.net 2010 | Web.Software : JaguhInternet.com