Monthly Archives: March 2017

Naza Citra

Nasran Nahar – Sandakan SABAH

Dulu bawa Naza nie, minyak kalah2 mcm air kencing. Isi RM50,jalan lebih kurang 150KM sahaja..tapi bila dah simpan V1 fuel booster ,dapat lagi jalan...

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN





Toyota Liteace Diesel

Mr. Gilbert – Kuching SARAWAK

Van toyata lama saya ni menggunakan diesel, bunyi bising, takda power, susah nak start. Tapi lepas guna V1 fuel booster, 1 kali start saya engine dah hidup,...

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN





Perodua Kancil 660

Leila Wong – Sarikei SARAWAK

Three days ago i went kuching by my “Sang Kancil 660″ with ” 4 gajah and 1 zirafah” include driver…average weight of carrying is 400kg….the car’s weight is...

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN





Toyata Hilux

Mr. Roslinday – Batu Niah SARAWAK

Saya beli V1 fuel booster dari saorang kawan yang saya kenal tidak pernah tipu orang. Tapi saya tidak percaya & masih takut untuk gunakannya, so saya...

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN





Perodua Kancil

En. Anil Yakin – Saratok SARAWAK

Selepas 1st time guna V1 fuel booster, kancil saya yang banyak asap ni, hilang asap, enjin jadi senyap, power dah macam kereta baru beli. Minyak bertambah...

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN





BMW 520 & Naza Ria

Tuan Hj. Isnin – Johor Bahru

Saya telah menggunakan V1 fuel booster kepada 2 buah kenderaan saya. Selepas guakan V1, BMW yang dah berusia lebih 20 tahun bertambah power & enjin senyap...

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN





BMW X5

En. Shamsuddin Rais – Johor Bahru
Biasanya BMW ni saya isi minyak penoh di Muar dan perjalanan ke JB pergi balik, meter lampu minyak dah nyala, tapi lepas gunakan V1 fuel booster untuk...

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN





Taxi Proton

En. Sudin – Plentong Johor Bahru

Taxi saya guna NGV, takda power & bila nak guna minyak bermasalah, 1st time gunakan V1 fuel booster bunyi enjin meletop2 & asap hitam keluar banyak,...

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN





Waja

Nirawati – Johor Bahru

Pertama kali mengguakan V1 fuel booster, terasa power bertambah dan biasa kos minyak RM50.00 untuk pergi balik ke tempat kerja untuk 3 hari, tapi kini dah 5 hari pun...

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN





BMW 318i

En. Syed – Damansara KL

Kereta BMW ini saya baru beli, setelah isi V1 fuel booster guna minyak RON95 kereta jadi power macam F1 & balik JB drp KL, biasa RM70, now RM40 saja.

0 Read more

Jadilah Pengguna Bijak!


PENJIMATAN + PENJAGAAN + PENDAPATAN